Share |

Kirjoitan

Olen kirjoittanut ikäni. Tekstini ovat vaihdelleet runoudesta proosaan, tieteellisistä artikkeleista yleistajuisiin julkaisuihin. Kirjoja olen kirjoittanut vähän toistakymmentä. Olen Suomen Tietokirjailijat ry:n ja Suomen Tiedetoimittajain liitto ry:n jäsen. Julkaisuluetteloni näet tästä.

Kirjoitan miltei päivittäin jotakin. Kirjoitin muutama vuosi sitten karatetyyliäni käsittelevän kirjan: Mustan vyön karate.  Katso kirjan oma sivu tästä. Käänsin kirjan myös englanniksi ja jaoin sen e-kirjana.

Sain Suomen Tietokirjailijoilta pienen apurahan tietoisuustaitoja käsittelevän kirjan kirjoittamiseen. Kirja ilmestyi Docendolta 2013. Voit tilata kirjan täältä: Mindfulness - tietoisuuden harjoittamisen taito.

Uusin kirjani käsittelee asahia. Se on nyt valmis ja ilmestyy Docendolta keväällä 2016. Voit tilata kirjan tästä linkistä: Asahi -syväsukellus kehomieleen.

Tässä artikkelini Parnassossa 6/89: Zen ja runojenkirjoittamisen taito

Siirry tästä suoraan kirjoittamiini artikkeleihin ja Portiton Portti -kirjaan. Sivuilta löytyy myös linkki väitöskirjaani Ruumis liikkuu - liikkuuko henki?

rooma.jpg